Otsing

Toodetest Saada link

Saksa tuntud mänguasja tootja Collnest&Kieseli valikusse kuuluvad järgmised kaubamärgid:

 

- turvalisuse ja kogemuse traditsioon
Heimessi puidust mänguasjad beebidele on Saksamaal valmistatud kvaliteettooted, mis on suures osas valmistatud käsitsi. Heimessi puidust mänguasju on valmistatud juba 50 aastat ning need kannad märki „Testitud turvalisus”.

Mänguasjade valmistamisel on kasutatud Saksamaa kohalikku kõrgekvaliteedilist puitu (pöök, mägivaher, pähkel). Puidust mänguasjad beebidele on olulised meelte (kuulimine, nägemine ja puudutamine) ja motoorikaoskuste arendamisele ning koordinatsiooni tugevdamisele. Puidust mänguasjad tagavad soojuse ja turvalisuse tunnetuse ning neid on alati meeldiv puudutada. Need sobivad ka allergilistele ning nõrga immuunsüsteemiga lastele.
Heimessi puidust mänguasjad on beebide jaoks turvalised. Beebid saavad asjade kujust ja materjalist sageli aimu suures osas läbi suu. Seetõttu on väga oluline ja hädavajalik, et värvid ja värvained, mida kasutatakse, oleksid turvalised suhu panekuks.

Heimessi toodete puhul on kasutatud veel põhinevaid värve ja värvaineid, mis on mürgivabad ja süljekindlad. Toodete metallist osad on tehtud roostevabast terasest, mis ei põhjusta allergilist reaktsiooni nagu nikkel. Ka kasutatavad liimid ei põhjusta ohtu beebide tervisele.

Toodete hooldamine
Heimessi mänguasjad on valmistatud kõrge kvaliteediga looduslikest materjalidest. Neid võib puhastada sooja veega. Tooteid ei ole soovitav puhastada/desinfitseerida kasutades tugevatoimelisi kemikaale.
Puit kui looduslik materjal on ise antibaketeriaalse efektiga. Beebid võivad HEIMESSi mänguasju suhu panna, kartmata ohtu tervisele.

 


Goki kaubamärk pakub kõrgekvaliteedilisei puidust mänguasju õiglase hinnaga. Goki mänguasjad on rõõmsavärvilised ja funktsionaalsed, aidates arendada laste meeli, motoorseid ja taktikalisi oskusi.

 

Pakub soodsa hinnaga kvaliteetseid väikemänguasju.

 

värvide maailm
Cause´i mänguasjade loomisel on lähtutud põhimõtest „Muudame iga päevaga maailma natuke helgemaks ja värvilisemaks”.
Cause´i mänguasjad toetavad laste fantaasiat ja loovust ning tagavad mängides käelise tegevuse, motoorika ning meelte arengu.
Lisaks pööravad Cause´i kaubamärgi arendajad tähelepanu Kolmanda maailma riikide lastele. Cause´i kaasabil on aastakümnete jooksul ehitatud mitmeid koole Ugandas, Vietnamis, Peruus, Columbias, Filpiinidel ja Malil, sest haridus on sealsetele lastele võimalus pääseda lapseeas töötamisest. 50% Cause´i kaubamärgi kasumist läheb koolide ehitamise projektidele Kolmandas maailmas.

 

Ostukorv

Näita ostukorvi
Sinu ostukorv on tühi.

Leia meid Facebook'st




Puitlelu OÜ, Käbi 6, Tartu 50705, e-mail: info(ät)puitlelu.ee, tel: 53739352